Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (Continuare) Sâmbătă, 21 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

16 Ianuarie 2019
Vizualizari: 363
Comentează add

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut guvernului soluţii pentru garantarea siguranţei cetăţeanului, care nu este negociabilă.

Preşedintele Iohannis cere guvernului o analiză a recursului compensatoriu

radiojurnal

 

Preşedintele Klaus Iohannis a cerut guvernului o analiză profundă în problema Legii recursului compensatoriu şi soluţii pentru garantarea siguranţei cetăţeanului, care nu este negociabilă.

Şeful statului consideră că vânarea de vinovaţi nu este o soluţie pentru combaterea efectelor acestei legi. Social-democraţii susţin că preşedintele nu vrea să se caute vinovaţii pentru că ''doar vinovaţii nu vor să fie căutaţi vinovaţii".

PSD precizează din nou că recursul compensatoriu iniţiat de ministrul Justiţiei Raluca Prună nu a fost contestat de preşedintele Klaus Iohannis la Curtea Constituţională.

Fostul ministru al Justiţiei Raluca Prună spune, însă, că legea a fost modificată şi nu se aplică în forma propusă de ea.

Partidul Naţional Liberal solicită conducerii parlamentului să convoace o sesiune extraordinară în care să fie modificată legea recursului compensatoriu, astfel încât să nu poată beneficia şi cei care au săvârşit infracţiuni cu violenţă.


Etichete Klaus IohannislegejustiţieimnfracţiuniviolenţăRaluca Prună

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live