Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: "ANTENA PARTIDELOR PARLAMENTARE" (emisiune conf.Legii 41/1994) Joi, 22 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

15 Mai 2020
Vizualizari: 309
Comentează add

Președintele Iohannis a făcut apel la respectarea în continuare a regulilor instituite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Președintele Iohannis a făcut apel la respectarea în continuare a regulilor

florin-lepadatu

   Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Președintele Klaus Iohannis avertizează că nu va ezita să declare din nou starea de urgență dacă situația se va înrăutăți și datele vor arăta un număr galopant de infectări, care va duce la supraaglomerarea spitalelor.

Șeful statului a subliniat că intrarea în starea de alertă aduce cu sine riscuri noi și totodată responsabilități suplimentare pentru toți cei care își vor relua într-o formă sau alta activitatea.

Președintele Klaus Iohannis a făcut apel la respectarea în continuare a regulilor instituite de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență.

Klaus Iohannis: "Păstrând distanțarea socială și purtând mască ne protejăm pe noi înșine, îi protejăm pe cei de lângă noi și le ușurăm munca medicilor, cei aflați în linia întâi.

Este fundamental să înțelegem că facem aceste lucruri nu de teama amenzilor, ci pentru că sunt spre binele nostru și al celor de lângă noi.

Nimeni nu poate spune cu precizie când vom depăși această pandemie.

Ce știm însă cu siguranță este că depinde de fiecare dintre noi să facem ca acest lucru să se întâmple cât mai repede."


Etichete klaus

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live