Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: EUROATLANTICA (R) Vineri, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Alina Stănuţă

27 Iulie 2015
Vizualizari: 1133
Comentează add

Social-democraţii doresc convocarea parlamentului în sesiune extraordinară, la finalul lunii august, pentru a dezbate reexaminarea Codului fiscal solicitată de preşedinte.

Preşedintele interimar al PSD, preocupat de afirmaţiile guvernatorului BNR

alina-stanuta

Liviu Dragnea. Foto: psd.ro 

Social-democraţii doresc convocarea parlamentului în sesiune extraordinară, la finalul lunii august, pentru a dezbate reexaminarea Codului fiscal solicitată de preşedintele Klaus Iohannis. 
 
Potrivit liderilor PSD, proiectul care va ajunge la Parlament va ţine cont de opiniile instituţiilor abilitate.  
 
Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, spunea că proiectul de Cod fiscal va urma procedura firească în Parlament şi că până acum nu sunt motive pentru a se modifica actul normativ. 
 
Totuşi el a menţionat că îl preocupă afirmaţiile guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, despre noul Cod Fiscal, dar că guvernul nu trebuie să renunţe fără argumente la un astfel de proiect legislativ.  
 
"Ministerul de Finanţe va purta discuţii cu toate instituţiile interesate, inclusiv cu Banca Naţională. Va realiza din nou o analiză precum şi o prognoză pe următorii doi, trei ani privind efectele Codului Fiscal din care să reiasă poate mult mai bine sustenabilitatea şi justeţea măsurilor cuprinse în Codul Fiscal care are o susţinere foarte largă atât în rândul populaţiei, cât şi în rândul mediului de afaceri", spune Liviu Dragnea.  
 
Ministrul de finanţe, Eugen Teodorovici, şi-a exprimat speranţa că în sesiunea extraordinară de la finele lunii august va fi un vot în favoarea formei actuale a Codului Fiscal. 

Etichete Social-democraţiiconvocarea parlamentului în sesiune extraordinarăreexaminarea Codului fiscalafirmaţiile guvernatorului BNRMugur Isărescunoul Cod Fiscal,

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live