Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

4 Ianuarie 2019
Vizualizari: 1140
Comentează add

Partidul Social Democrat susţine că prin acţiunile sale preşedintele Klaus Iohannis încearcă să blocheze activitatea Guvernului.

Președintele ”încearcă să blocheze activitatea Guvernului”

radiojurnal

Partidul Social Democrat susţine că prin acţiunile sale preşedintele Klaus Iohannis încearcă să blocheze activitatea Guvernului.

Partidul precizează - într-un comunicat - că, respingând numirile propuse în Cabinetul Dăncilă, şeful statului a încălcat în mod deliberat atât Constituţia, cât şi deciziile Curţii Constituţionale.

În document, social-democraţii mai afirmă că prin refuzul de a emite decretul de revocare a procurorului general Augustin Lazăr, preşedintele Klaus Iohannis comite un act de trafic de influenţă asupra celui care conduce Parchetul de pe lângă Înalta Curte, care cercetează un dosar penal privind dobândirea unor proprietăţi de către familia prezidenţială.

PSD anunţă totodată că va face uz de toate mijloacele legale şi constituţionale pe care le are la dispoziţie pentru apărarea ordinii constituţionale, dar că va asigura minima stabilitate politică necesară în perioada în care România deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene. 


Etichete activitatepreședinteGuvern

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live