Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ Miercuri, 05 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Ciprian Sasu

13 Septembrie 2016
Vizualizari: 722
Comentează add

Cei doi lideri au discutat despre relaţiile economice, ştiinţifice sau culturale dintre cele două ţări, relaţii pe care le doresc aprofundate.

Președintele Franței, Francois Hollande, primit la Palatul Cotroceni Președintele Franței, Francois Hollande, primit la Palatul Cotroceni - Conține audio

ciprian-sasu

Preşedintele francez, Francois Hollande (stânga) și președintele Klaus Iohannis. Foto: presidency.ro.

Vizita în România a preşedintelui francez, Francois Hollande reprezintă o puternică reconfirmare a relaţiei speciale pe care o au România şi Franţa, a declarat cu puţin timp în urmă preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului român a avut convorbiri oficiale la Palatul Cotroceni cu omologul său de la Paris.

Cei doi lideri au discutat despre relaţiile economice, ştiinţifice sau culturale dintre cele două ţări, relaţii pe care le doresc aprofundate.

Despre amplificarea parteneriatului strategic dintre România şi Franţa a vorbit şi preşedintele Francois Hollande.

El a arătat că prin vizitele sale de astăzi - de la Institutul de Fizică de la Măgurele dar şi de la fabrica de elicoptere Airbus de la Ghimbav - doreşte să arate dimensiunea cooperării bilaterale.

AUDIO: Declarații de presă susținute de cei doi președinți la Palatul Cotroceni, transmise în direct de Radio România Actualități.Etichete francois hollande romaniaklaus iohannisfrantapalatul cotroceniparisfabrica elicoptere ghimbav airbusinstitutul de fizica magurele

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live