Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Marţi, 31 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Oana Bâlă

24 August 2017
Vizualizari: 484
Comentează add

La ora 14:30, după discuţii, preşedintele francez şi cel român au programată o conferinţă de presă comună, pe care postul nostru de radio intenţionează să o transmită în direct.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, întâmpinat la Palatul Cotroceni

oana-bala

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron. Foto: Wikipedia.

Preşedintele Franţei, Emmanuel Macron, este întâmpinat pe platoul de ceremonii de la Palatul Cotroceni de către preşedintele Klaus Iohannis.

Dupa ceremonia primirii oficiale, cei doi şefi de stat vor face fotografia oficială în holul de onoare al palatului şi vor începe convorbirile tête-à-tête.

La ora 14:30, după discuţii, preşedintele francez şi cel român au programată o conferinţă de presă comună, pe care postul nostru de radio intenţionează să o transmită în direct.

Este de aşteptat ca cei doi preşedinţi să aibă un dialog foarte deschis referitor la dezvoltarea şi aprofundarea relaţiei bilaterale de parteneriat strategic şi să abordeze principalele subiecte aflate pe agenda europeană internaţională şi de securitate.

Vor fi semnate şi trei documente de către oficialii din cele două ţări: Declaraţia de Intenţie privind cooperarea romano-franceză pe subiecte europene de interes comun; Declaraţia între Airbus Helicopter şi IAR Braşov şi Memorandumul de Înţelegere privind Ground Based Air Defense Systems pentru Forţele Armate Române.


Etichete Preşedintele FranţeiEmmanuel MacronPalatul Cotrocenipreşedintele Klaus Iohannis

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live