Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: 100% MUZICĂ Joi, 17 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Titus Stoichiţoiu, Târgu Jiu

12 Noiembrie 2013
Vizualizari: 1442
Comentează add

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de spălare de bani şi uz de fals.

Preşedintele echipei de fotbal Pandurii Tg.Jiu, reţinut

titus-stoichitoiu-targu-jiu

Preşedintele echipei de fotbal Pandurii Tg.Jiu, Marin Condescu. Foto: Youtube.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului de Fotbal Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu,  a fost audiat iemdiat după şedinţa de astăzi a CS Pandurii de IPJ Gorj după care s-a luat măsura arestării pentru 24 de ore.

Tot astăzi au mai fost audiaţi Viorel Temelescu, Florin Cârciumaru, primarul municipiului Târgu Jiu şi Viorel David, membri în Adunarea Generală a Acţionarilor de la clubul gorjean.

În urma audierilor ViorelTemelescu a fost de asemenea reţinut pentru 24 de ore.

Preşedintele Consiliului de Administraţie al Clubului sportiv Pandurii Târgu Jiu, Marin Condescu, reţinut, marţi seară, este acuzat de înşelăciune, delapidare, fals în înscrisuri sub semnătură privată, uz de fals şi spălare de bani.

În cursul primăverii, conducerea Complexului Energetic Oltenia, principalul finanţator al clubului Pandurii, a depus trei plângeri penale împotriva lui Marin Condescu, cerând clarificări asupra modului de cheltuire a unor mari sume de bani.

Ulterior, reprezentanţii CEO au cerut de mai multe ori înlocuirea lui Marin Condescu din funcţia de preşedinte al CA de la Pandurii, fără rezultat însă, o nouă şedinţă care vizează schimbarea acestuia din funcţie fiind programată la jumătatea acestei luni.


Etichete Pandurii Târgu JiuMarin CondescuViorel TemelescuFlorin CârciumaruComplexului Energetic Olteniaspalare de baniînşelăciunedelapidare

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live