Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Obiectiv, România (CONTINUARE) Luni, 29 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

27 Noiembrie 2019
Vizualizari: 775
Comentează add

În cadrul discuţiilor, deputaţii au abordat şi teme precum echidistanţa editorială sau negocierile privind noul contract colectiv de muncă la nivelul SRTV.

Preşedintele-director general al TVR audiat în Comisia pt. cultură a C. Dep

radiojurnal

 Doina Gradea, președintele - director general al SRTv, la Comisia de cultura a Camerei Deputatilor. Foto: Arhivă.

Preşedintele-director general al Televiziunii Publice, Doina Gradea, a fost audiată de membrii Comisiei pentru cultură a Camerei Deputaţilor pe tema raportului Curţii de Conturi asupra contului anual de execuţie a bugetului pe anul 2018 la televiziune, dar şi despre rezilierea contractului cu echipa emisiunii Starea Naţiei de către conducerea TVR. 

Doina Gradea a declarat, referindu-se la raportul Curţii de Conturi, că a făcut contestaţii şi a afirmat că TVR nu poate comunica, în prezent, pe marginea  acestui document.

În ceea ce priveşte procesul dintre TVR şi echipa emisiunii Starea Naţiei, ea a menţionat că decizia în instanţă nu este una definitivă. Pe de altă parte, Doina Gradea a făcut apel la parlamentarii din comisie să sprijine, prin declaraţii publice, demersurile Televiziunii pentru a obţine frecvenţa naţională din Republica Moldova pentru TVR Moldova.

În cadrul discuţiilor, deputaţii au mai abordat şi teme precum echidistanţa editorială sau negocierile privind noul contract colectiv de muncă la nivelul televiziunii publice. 


Etichete Doina GradeaTVRCamera DeputaţilorsTAREA nAŢIEISALARII

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live