Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (continuare) Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

5 Iunie 2019
Vizualizari: 611
Comentează add

Prietenia dinte cele două ţări a crescut în mod evident în timp ce ostilitatea Statelor Unite către China şi Rusia a crescut.

Preşedintele chinez efectuează o vizită de stat în Rusia

sergiu-stet

   Preşedintele Chinei, Xi Jinping.         Foto: Arhivă.

Preşedintele chinez Xi Jinping merge la Moscova în cursul zilei de miercuri, 5 iunie, pentru o vizită de stat în Rusia care va dura trei zile, în timpul căreia el va participa la un forum economic, la Sankt Petersburg.
 
Conform BBC, Rusia pregăteşte un întreg program pentru această vizită de stat. Pe lângă discuţiile oficiale, preşedintele chinez va participa la un spectacol la Balşoi, o recepţie şi o cină, va primi chiar un titlu onorific de doctor.
 
Xi Jinping, pe de altă parte, nu merge în Rusia cu mâna goală. Doi urşi panda vor fi aduşi în grădina zoologică din Moscova. Aparent, între el şi Vladimir Putin există o relație bună, construită de-a lungul a aproximativ 30 de întâlniri, iar în ultimul timp au ratat puţine ocazii de a-şi aduce laude reciproce.
 
Prietenia dinte cele două ţări a crescut în mod evident în timp ce ostilitatea Statelor Unite către China şi Rusia a crescut.

Etichete Xi JinpingpandaBALȘOIMoscovaRusia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live