Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: TOPUL NOSTRU... MUZICA VOASTRA Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Carmen Gavrilă

11 August 2018
Vizualizari: 442
Comentează add

Șeful statului solicită Ministrului de Interne, Carmen Dan, să-și asume responsabilitatea pentru modul în care gestionat situația din timpul protestelor.

Președintele cere ministrului de interne să își asume responsabilitatea

carmen-gavrila

    Preşedintele României, Klaus Iohannis.        Foto presidency.ro.

Președintele Klaus Iohannis, condamnă cu fermitate actele de violență, indiferent de cine le comite si cere pedepsirea celor vinovati, se arata intr-un comunicat al presedintiei.

Seful statului considera ca este inexplicabil de ce Jandarmeria nu a izolat și reținut grupurile de indivizi violenti si le-a permis să deturneze protestul.

Klaus Iohannis considera ca jandarmii trebuie să aibă o atitudine defensivă, nu ofensivă, sa protejeze instituțiile statului, ordinea constituțională, dar în primul rând cetățenii.

Președintele României face un apel la toate forțele de ordine ca pe viitor să urmeze cu strictețe procedurile, să nu răspundă disproporționat și mai ales să nu pună în pericol viața cetățenilor.

De asemenea, seful statului solicită Ministrului de Interne, Carmen Dan, să-și asume responsabilitatea pentru modul în care gestionat situația din timpul protestelor și să prezinte un raport detaliat privind modul în care forțele de ordine au acționat și mai ales la ordinul cui, se arata in comunicat.

De asemenea, Klaus Iohannis considera ca  actualul Guvern este irațional și acționează împotriva intereselor romanilor și face un apel la membrii PSD care nu vor să fie părtași să se debaraseze de această conducere nocivă, care duce țara spre haos și dezordine.


Etichete presedinteprotest 10 augustKlaus Iohannisministrul de interneCarmen Danjandarmeria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live