Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: STIRI (politice, economice, sociale, culturale * Meteo * Sport) Vineri, 07 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Mai 2022
Vizualizari: 463
Comentează add

Președintele Camerei superioare a Parlamentului german, Bodo Ramelow, s-a întâlnit cu președintele Senatului, Florin Cîțu.

Preşedintele Bundesratului: Solidaritate la nivel european cu România

radiojurnal

   Foto senat.ro

Președintele Camerei superioare a Parlamentului german, Bodo Ramelow, declară la București că este nevoie de solidaritate la nivel european cu România, iar costurile care i-au revenit în gestionarea crizei refugiaților din Ucraina trebuie reglate la nivelul statelor membre.
 
El s-a întâlnit cu președintele Senatului, Florin Cîțu, cu care a căzut de acord că sancțiunile împotriva Rusiei trebuie menținute până când armata rusă se va retrage din Ucraina.
 
De asemenea, în cadrul întâlnirii a fost evidențiată susținerea pentru Republica Moldova, Georgia și Ucraina, în procesul de integrare în Uniunea Europeană, dar și a Suediei și a Finlandei pentru aderarea la NATO.
 

Etichete Președintele Camerei superioare a Parlamentului germanBodo RamelowsolidaritaterefugiatiUcrainapreședintele SenatuluiFlorin Cîțu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live