Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Bună dimineaţa, România! Vineri, 05 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 August 2019
Vizualizari: 285
Comentează add

Premierul Dăncilă consideră că preşedintele Iohannis ar fi trebuit să se consulte cu guvernul şi cu parlamentul despre temele pe care le va aborda în timpul vizitei la Washington.

Preşedintele "ar fi trebuit să se consulte în privinţa vizitei în SUA"

radiojurnal

Casa Albă. Foto: By (top)Cezary p(bottom)MattWade - here and here, CC BY-SA 4.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=37794073

Premierul Viorica Dăncilă consideră că preşedintele Klaus Iohannis ar fi trebuit să se consulte cu guvernul şi cu parlamentul despre temele pe care le va aborda în timpul vizitei la Washington.

Într-o intervenţie la un post de televiziune, premierul a mai declarat că speră că şeful statului să nu vina cu anumite lucruri pe care guvernul să le implementeze şi care nu au făcut obiectul unor discuţii anterioare vizitei.

Viorica Dăncilă a reamintit, totodată, că îşi doreşte o relaţie transatlantică foarte bună pentru că Statele Unite sunt partenerul strategic al României.

Premierul a mai spus că, la întoarcere, doreşte ca şeful statului să prezinte public rezultatele discuţiilor din Statele Unite.


Etichete vizitasua

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live