Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICA - Omul cu chitara Luni, 18 Iunie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

17 Februarie 2017
Vizualizari: 415
Comentează add

Liderul american a acuzat mass-media că îi subestimează realizările, după ce "a moştenit o harababură acasă şi în străinătate".

Preşedintele american a atacat virulent mass-media

rador

  Preşedintele SUA, Donald Trump         Foto: Arhivă.

Preşedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a lansat un atac virulent la adresa mass-media, în timp ce şi-a apărat realizările în primele lui săptămâni după ce a fost învestit în funcţie.

Corespondentul BBC transmite că preşedintele Trump a apărut într-o conferinţă de presă care a durat 76 de minute, în care le-a spus reporterilor că nivelul lor de necinste este scăpat de sub control.

Domnul Trump a citat, de asemenea, relatări ostile ale declaraţiilor lui despre relaţii mai calde cu Rusia. Mai mulţi critici au afirmat că interdicţia de călătorie pe care a impus-o şi demisia unui important consilier sugerează că la Casa Albă este haos.

Liderul american a acuzat mass-media că îi subestimează realizările, după ce "a moştenit o harababură acasă şi în străinătate".

Preşedintele a continuat precizând că apare la conferinţa de presă de la Casa Albă pentru a adresa mesajul său "direct poporului".


Etichete Donald Trumpjurnaliştiyiariştipresămass mediacritică

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

Notice: Uninitialized string offset: 0 in /var/www/romania-actualitati.ro/html/lib/Cake/View/Helper/HtmlHelper.php on line 704 atentionare-nowcasting
X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live