Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Miercuri, 27 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

31 Octombrie 2018
Vizualizari: 468
Comentează add

Liderul ALDE consideră că este nevoie de o imagine completă înainte ca guvernul să decidă viitoarea rectificare bugetară.

Preşedintele ALDE vrea o informare privind execuţia bugetară

radiojurnal

 Călin Popescu Tăriceanu. Photo: Agerpres.

Preşedintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, solicită ministrului de Finanţe o informare privind execuţia bugetară până la acest moment şi o proiecţie pentru anul viitor.

Liderul ALDE consideră că este nevoie de o imagine completă înainte ca guvernul să decidă viitoarea rectificare bugetară şi a anunţat că va solicita PSD convocarea unei şedinţe a coaliţiei în care Eugen Teodorovici să prezinte aceste date.

"Ministrul de Finanţe să ne facă o informare la zi cu privire la execuţia bugetară, deci execuţia până la finele lunii octombrie şi cu obiectivele care trebuie atinse pănă la sfârşitul anului, prin urmare, care mai este nevoia de finanţare, dacă mai este o nevoie de finanţare şi ce soluţii se întrevăd în acest sens, precum şi cu proiecţia bugetului pe anul 2019. Cred că în această săptămână vom reuşi să facem această discuţie, în aşa fel încât la nivelul guvernului să se poată avansa pe acest subiect cât mai mult" a opinat pre;edintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu.


Etichete Călin Popescu TăriceanuALDEBUGETDEFICIT eUGEN tEODOROVICI

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live