Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Joi, 21 Februarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Andrei Şerban

23 Iunie 2018
Vizualizari: 548
Comentează add

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi susţinut de conducerea partidului în toate funcţiile pe care le deţine

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, "susţinut de conducerea partidului"

andrei-serban

Liviu Dragnea. Photo: Archive/ Agerpres.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, va fi susţinut în continuare de conducerea partidului în toate funcţiile pe care le deţine după condamnarea sa la trei ani şi şase luni de închisoare cu executare în primă instanţă, în dosarul angajărilor fictive de la Protecţia Copilului Teleorman.

După discuţia cu liderii partidului din teritoriu, Liviu Dragnea a declarat că îşi va duce la îndeplinire obiectivele: punerea în aplicare a a programului de guvernare şi lupta împotriva aşa-numitului stat paralel.

Liderul social democrat, Liviu Dragnea, a declarat că nu renunţă la funcţia de preşedinte al PSD şi la şefia Camerei Deputaţilor. El a spus că are susţinerea preşedinţilor de filiale, care i-au cerut să-şi păstreze funcţiile şi să nu aibe o abordare personală, pentru că cele mai importante lucruri sunt stabilitatea ţării, aplicarea programului de guvernare şi unitatea PSD, care altfel ar putea să se destrame. Liviu Dragnea a mai arătat că-şi va duce la îndeplinire obiectivele deja asumate.

Liviu Dragnea: Programul de guvernare să fie pus în practică, iar statul paralel să fie zdrobit. S-a lungit atât de mult elaborarea Codului Penal. Maniera pe care noi am avut-o de a avea o abordare procedural corectă în parlament s-a dovedit că a fost una greşită. Orice lege, toate sunt atacate, toate sunt retrimise, doar, doar să nu se mai pună în practică, doar, doar până atunci reuşesc să dea guvernul jos, reuşesc să distrugă PSD-ul şi majoritatea parlamentară.

Liviu Dragnea a mai spus că va asigura majoritatea parlamentară alături de liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, şi că moţiunea de cenzură care va fi dezbătută săptămâna viitoare nu va trece.

Decizia conducerii PSD este criticată de opoziţie. Preşedintele PNL, Ludovic Orban, promite că liberalii vor încerca să-i convingă pe cât mai mulţi parlamentari din majoritate să voteze moţiunea de cenzură.

Deputatul USR Ionuţ Moşteanu spune că partidul său îi va cere demisia lui Liviu Dragnea în fiecare zi, iar liderul PMP, Eugen Tomac, subliniază că situaţia în care se află Liviu Dragnea îl obligă la decenţă şi la demisie, deoarece România nu poate avea un preşedinte al Camerei Deputaţilor condamnat.


Etichete Preşedintele PSDLiviu Dragnea

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live