Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Sâmbătă, 27 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

14 Septembrie 2021
Vizualizari: 303
Comentează add

Vizita în România a conducerii ENEL are loc într-o perioadă de scumpiri ale energiei şi gazelor pe pieţele angro de profil.

Președintele Klaus Iohannis va primi o delegație a companiei ENEL

florin-lepadatu

  Klaus Iohannis. Foto: Presidency.ro.

Preşedintele Klaus Iohannis va primi, astăzi, la Cotroceni, vizita unei delegaţii a grupului italian de energie şi utilităţi Enel, condusă de directorul general al acesteia, Francesco Starace.
 
În prealabil, reprezentanţii Enel vor avea o întâlnire de lucru şi cu premierul Florin Cîţu, la Palatul Victoria.
 
Vizita în România a conducerii ENEL are loc într-o perioadă de scumpiri ale energiei şi gazelor pe pieţele angro de profil, cu perspectiva unor majorări substanţiale de tarife de furnizare pentru consumatorii finali la iarnă.
 
De asemenea, este aşteptată, de la Bruxelles, aprobarea Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă, ce include şi o importantă componentă de investiţii în energie.
 
Enel controlează pe plan local doi furnizori majori de electricitate şi gaze naturale, trei operatori de distribuţie a energiei electrice, un dezvoltator şi operator de centrale de producţie de energie regenerabilă, precum şi compania de servicii de mobilitate electrică şi servicii energetice avansate Enel X România, transmite RADOR.

Etichete klaus iohannisenel

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live