Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

25 Ianuarie 2017
Vizualizari: 542
Comentează add

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că trebuie menţinută monitorizarea României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Preşedinta Instanţei Supreme, Cristina Tarcea, despre raportul MCV

radiojurnal

Foto: pixabay.com.

 Preşedinta Instanţei Supreme, Cristina Tarcea, a precizat că raportul din cadrul Mecanismului de Verificare şi Cooperare, care evaluează reformele din justiţie, este o oglindire obiectivă a ceea ce s-a întâmplat în acest domeniu în ultimii zece ani.

Cristina Tarcea: Sunt înregistrate progresele, sunt înregistrate şi lucruri care mai sunt de făcut, sunt şi recomandări. Ceea ce mi se pare mie demn de notat este faptul că se concluzionează că obiectivele stabilite prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare au fost îndeplinite, dar în acelaşi timp, există şi o îngrijorare serioasă din partea tehnicienilor mecanismului în ceea ce priveşte păstrarea acestor evoluţii pozitive şi riscul de a ne întoarce la ceea ce a mai fost o dată, în acest context, fiind menţionate şi cele două acte normative.

Procurorul general al României, Augustin Lazăr, a declarat că trebuie menţinută monitorizarea României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare - ne-a transmis redactorul nostru, Mădălina Verman.


Etichete Preşedinta Instanţei SupremeCristina Tarcearaportul MCV

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live