Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: MATINALII ... DE WEEK-END Duminică, 11 Aprilie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

17 Octombrie 2018
Vizualizari: 1209
Comentează add

a Muzeul Cotroceni, a avut loc Gala celui de-al treilea concurs pentru jurnalişti Priveşte-mă prin ochii mei, concurs organizat de ASPTMR

Premiu pentru Adriana Turea, Radio România Actualităţi

radio-romania-actualitati

Astăzi, la Muzeul Cotroceni, a avut loc Gala celui de-al treilea concurs pentru jurnalişti Priveşte-mă prin ochii mei, concurs organizat de Asociaţia pentru Sprijinirea Pacienţilor cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă.

Colega noastră Adriana Turea, de la Radio România Actualităţi, a fost premiată pentru materialul Tuberculoza la copiii difuzat în emisiunea La dispoziţia dumneavoastră de la Radio România Actualităţi.

Alături de Adriana, au mai fost premiaţi Diana Brâncuşi de la TVR, Dana Lascu de la DC News şi Alexandra Nistoroiu de la DIGI24.

În cadrul Galei, Preşedintele Asociaţiei pentru Sprijinirea Pacienţilor cu Tuberculoză Multidrog Rezistentă, Cătălina Constantin, a prezentat şi următoarele date:

România are cea mai mare incidenţă de tuberculoză din Uniunea Europeană, de cinci ori peste media continentală.

Ultima analiză în privinţa cazurilor de tuberculoză arată că anul trecut au fost 12.347 de pacienţi români de tuberculoză, cazuri noi şi recidive, dintre care peste 370 de cazuri au fost cu forme rezistente la tratamentul cu antibiotic şi extins-rezistente.


Etichete Premiu pentru Adriana TureaRadio România Actualităţituberculozaconcursjurnalisti

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live