Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PSIHOLOGUL MUZICAL (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

RADOR

15 Octombrie 2016
Vizualizari: 1142
Comentează add

Societatea Română de Radiodifuziune a primit, la Iaşi, Premiul de Excelenţă în promovarea culturii şi valorilor româneşti

Premiu de Excelenţă pentru Societatea Română de Radiodifuziune

rador

 

Societatea Română de Radiodifuziune,SRR, a primit ieri Premiul de Excelenţă în promovarea culturii şi valorilor româneşti, în cadrul evenimentului "Seara valorilor", care a avut loc la Teatrul Naţional Vasile Alecsandri, din Iaşi.

Preşedintele-director general al Societăţii Române de Rdaiodifuziune, Ovidiu Miculescu, a vorbit, cu această ocazie, atât despre performanţa, cât şi despre misiunea pe care o au Radio România şi Radio Iaşi.  

Ovidiu Miculescu, preşedinte-director general al SRR: "Eu sper că Radioul Public va arăta cel puţin la fel de performant. Eu sper să crească în performanţă. Studioul teritorial Iaşi este unul din cele mai bune studiouri din reţeaua regională, dar încă are lucruri de făcut, poate performa mult mai bine. Radio România, făcând parte din istoria naţională, este aproape un simbol. Or, practic, nouă nu ne rămâne decât să sprijinim acest brand, acest serviciu public absolut extraordinar, nu ne rămâne decât să-l slujim cu onestitate, cu credinţă, iar la 90 de ani - şi probabil la 100, şi la 120 - sper ca Radio România să rămână pe locul I în mintea, în urechile şi  sufletele ascultătorilor."


Etichete SRRpremiuOvidiu MiculescuIasiseara valorilor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live