Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECŢIA DE MUZICĂ - OMUL CU CHITARA Duminică, 26 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

19 Februarie 2019
Vizualizari: 360
Comentează add

Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România a acordat postului Radio România Actualităţi premiul de excelenţă.

Premiu de excelenţă pentru Radio România Actualităţi

radiojurnal

Liga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din România a acordat postului Radio România Actualităţi premiul de excelenţă.

Trofeul recompensează implicarea şi sprijinirea activităţilor din agricultură, a declarat preşedintele ligii, Laurenţiu Baciu.

Laurenţiu Baciu: Întotdeauna am apreciat obiectivitatea de care aţi dat dovadă. Nu am văzut la dvs nici o influenţă alta decât cea a realităţii. Faceţi parte din presa agricolă, presă care, de ce să nu recunoaştem, a contribuit foarte mult la informarea femierilor, de multe ori chiar la educaţia lor, ceea ce şi pe noi ne obligă să fim recunoscători, ceea ce ne-a determinat, cu mare drag, să vă putem mulţumi pentru tot ceea ce faceţi pentru agricultorii din România. Vă mulţumim, Radio România Actualităţi şi am dori ca în continuare să fiţi alături de fermieri pentru că aţi văzut că merită.


Etichete Premiu de excelenţă pentru Radio România Actualităţiliga Asociaţiilor Producătorilor Agricoli din Românialaurentiu baciu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live