Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: PRIETENII DE LA 10 - continuare Luni, 26 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

23 Aprilie 2019
Vizualizari: 248
Comentează add

Șeful statului anunțase anterior că nu acceptă remanierea în forma propusă de PSD întrucât o consideră un fel de farsă iar persoanele desemnate nepotrivite.

Premierul Viorica Dăncilă va propune miniștri interimari

radiojurnal

Foto: gov.ro

Premierul Viorica Dăncilă va trimite, în această seară, președintelui Klaus Iohannis, propunerile pentru miniștri interimari, în locul celor care și-au dat demisia.

Vicepremierul Ana Birchall este propusă ministru interimar la justiție, Eugen Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene și Radu Oprea interimar la Ministerul pentru Românii de Pretutindeni.

În comunicatul de presă, Viorica Dăncilă preciza că decizia președintelui de a refuza remanierea este lipsită de fundament.

Reamintim că, anterior, șeful statului a anunțat că nu acceptă remanierea în forma propusă de PSD întrucât o consideră un fel de farsă iar persoanele desemnate nepotrivite.

Klaus Iohannis: Sunt persoane nepotrivite pentru funcția de ministru și în consecință nu accept această remaniere. Pentru a merge totuși mai departe am avut o discuție telefonică cu doamna prim-ministru și am rugat-o fie să vină cu alte propuneri, fie să vină cu propuneri pentru miniștri interimari până când PSD-ul vine cu niște propuneri pe care le pot accepta.


Etichete propuneriministri interimari

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live