Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Luni, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

14 Martie 2019
Vizualizari: 222
Comentează add

V. Dăncilă: "Beneficiile concrete ale politicilor de dezvoltare europene şi prosperitatea oferită de apartenenţa la proiectul european sunt rezultate ale politicilor de dezvoltare"

Premierul Viorica Dăncilă la Summitul European al Regiunilor şi Oraşelor

radiojurnal

  Viorica Dăncilă              Foto: europarl.europa.eu/meps/ro/95281/Viorica_DĂNCILĂ.

Beneficiile concrete ale politicilor de dezvoltare europene şi prosperitatea oferită de apartenenţa la proiectul european sunt rezultate ale politicilor de dezvoltare, a declarat joi, 14 martie, premierul Viorica Dăncilă.

Ea a adăugat că un rol fundamental îl are coeziunea. Prezentă la cel de-al 8-lea Summit European al Regiunilor şi Oraşelor, Viorica Dăncilă s-a referit la perioada aceasta, în care România deţine preşedinţia Consiliului Uniunii Europene.

"Avem ocazia de a fi implicați mai activ în acest proces mai mult chiar decât în cei 12 ani care au trecut de la aderarea la Uniunea Europeană. Acum suntem parte a acestui demers important și este nu doar o onoare, ci o datorie să participăm activ, articulat, consistent, la decizia cu privire la viitorul Uniunii Europene. Prin motto-ul pe care l-am ales pentru președinția României la Consiliul Uniunii Europene am urmărit conectarea la dezbaterile actuale în plan european. Am dorit să subliniem faptul că cetățenii europeni trebuie să resimtă beneficiile pe care ni le aduce Uniunea Europeană în viața de zi cu zi", a declarat premierul Viorica Dăncilă.


Etichete Viorica Dăncilăpremierpreşedinţia Consiliului Uniunii Europeneoraşeregiunicoeziune

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live