Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Miercuri, 27 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

6 Februarie 2019
Vizualizari: 548
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă încep o vizită de două zile la Bruxelles

petruta-obrejan

Premierul Viorica Dăncilă. Foto: Agerpres.

Premierul  Viorica Dăncilă începe, astăzi, o vizită de lucru de două zile la Bruxelles şi va avea întrevederi cu preşedintele Consiliului European, Donald Tusk, şi cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Prim-ministrul Viorica Dăncilă a precizat că va participa la două evenimente, organizate în cadrul preşedinţiei României la Consiliul Uniunii Europene.

Viorica Dăncilă: Voi participa la unul dintre primele evenimente, organizate de România, în contextul deţinerii preşedinţiei rotative a Consiliului UE, în cooperare cu Parlamentul European. Este vorba despre conferinţa cu titlul "Lupta împotriva antisemitismului, o abordare comună pentru o mai bună protejare a comunităţilor evreieşti din Europa. De la politică la acţiune". De asemenea, cu această ocazie, voi participa şi la sesiunea plenară a Comitetului European al Regiunilor, pentru a prezenta priorităţile preşedinţiei României la Consiliul UE.

Premierul Viorica Dăncilă este însoţită de ministrul delegat pentru afaceri europene, George Ciamba, şi de ministrul pentru fonduri europene, Rovana Plumb, mai transmite reporterul RRA, Petruţa Obrejan.


Etichete Președinția României la Consiliul UEViorica DăncilăBruxelles

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live