Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL* Meteo * Sport Duminică, 20 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

26 Aprilie 2018
Vizualizari: 374
Comentează add

Într-o declaraţie în exclusivitate acordată corespondentului nostru Dragoş Ciocîrlan, primul ministru al României a catalogat drept foarte bună vizita în Israel.

Premierul Viorica Dăncilă a catalogat drept foarte bună vizita în Israel

radiojurnal

Premierul  Viorica Dăncilă.Foto: gov.ro.

La această oră se încheie vizita premierului României, Viorica Dăncilă, la Ierusalim, la invitaţia omologului israelian Benjamin Netanyahu.

Într-o declaraţie în exclusivitate acordată corespondentului nostru Dragoş Ciocîrlan, primul ministru al României a catalogat drept foarte bună vizita în Israel.

Viorica Dăncilă: O vizită foarte bună, în care am avut întâlniri foarte importante şi, bineînţeles, ca în orice vizită, rezultatul este cel care contează. În urma întâlnirilor pe care le-am avut, rezultatele pot să spun că au fost bune. Astfel, în urma întâlnirii cu prim-ministrul Netanyahu am hotărât de comun acord să avem o şedinţă de Guvern comună, GtoG, la Bucureşti unde să discutăm punctual despre proiecte.

Am avut o vizită la preşedintele Israelului, o vizită foarte bună unde am discutat despre situaţia existentă în zonă, situaţia geopolitică, dar şi despre faptul că este necesar un ambasador în Israel, un ambasador al României în Israel. Am menţionat că am făcut o nominalizare, aşteptăm ca domnul preşedinte Iohannis să semneze această nominalizare.

Nu în ultimul rând, am avut o vizită aş putea spune de suflet la Mormântul Sfânt, ne-am întâlnit înainte cu Patriarhul Ierusalimului. Pentru mine a reprezentat o mare bucurie faptul că am fost decorată cu Crucea şi Steaua Ierusalimului. Mergem acum la Aşezământul Românesc, este normal ca şi român, ca şi prim-ministru al României, ultima mea vizită să fie dedicată Aşezământului Românesc.


Etichete vizitadancilaierusalim

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live