Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: SERVICIUL DE NOAPTE Vineri, 12 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

30 Aprilie 2015
Vizualizari: 925
Comentează add

Vizita în Regatul Arabiei Saudite are o importantă componentă economică şi este menită să dea impulsul necesar consolidării relaţiilor comerciale.

Premierul Victor Ponta, vizita oficială în Arabia Saudită

radiojurnal

Victor Ponta. Foto: gov.ro.

Premierul Victor Ponta începe astăzi vizita oficială în Arabia Saudită.

Şeful guvernului român a fost întâmpinat în cursul nopţii pe Aeroportul Internaţional 'King Khaled' din Riad de înalte oficialităţi saudite.

Această vizită este o etapă importantă în planul relaţiilor bilaterale, fiind prima de acest fel a unui prim-ministru român de la stabilirea relaţiilor diplomatice cu această ţară în urmă cu 20 de ani.

Vizita în Regatul Arabiei Saudite are o importantă componentă economică şi este menită să dea impulsul necesar consolidării relaţiilor comerciale.

Există un potenţial important de creştre şi diversificare pe care autorităţile române şi cele saudite vor să-l valorifice.

Astfel, vor fi discutate proiecte în domenii precum infrastructură, industrie, sector energetic, agricultură sau turism.

Pentru executivul de la Bucureşti este şi ocazia de a prezenta interlocutorilor oportunităţile de afaceri şi investiţii în România.

Şi în planul dialogului politic prezenţa premierului Victor Ponta la Riad reprezintă un semnal important, fiind prima vizită a unui şef de guvern de la stabilirea relaţiilor diplomatice cu Arabia Saudită.


Etichete Premierul Victor Pontavizita oficialăArabia SaudităRiad

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live