Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

2 Octombrie 2014
Vizualizari: 1453
Comentează add

Premierul Victor Ponta efectuează joi o vizită în Ucraina, în cursul căreia va avea întrevederi cu omologul său Arseni Iațeniuk și cu președintele ucrainean Petro Poroșenko.

Premierul Victor Ponta, vizită în Ucraina

petruta-obrejan

Premierul Victor Ponta. Foto: arhivă.

Premierul Victor Ponta merge astăzi la Kiev, unde va participa la o reuniune trilaterală România-Ucraina-Republica Moldova.

Alături de primul-ministru de la Chişinău, Iurie Leancă, Victor Ponta se va întâlni cu omologul său ucrainean, Arseni Iaţeniuk şi cu preşedintele Petro Poroşenko.

România are un rol important în regiune şi un mesaj important de transmis la Kiev - declara ieri premierul Victor Ponta.

România susţine în mod real şi concret eforturile Ucrainei de dezvoltare democratică şi de integrare europeană - a spus ieri premierul.

Acesta a anunţat că în cadrul vizitei de lucru pe care o efectuează astăzi în ţara vecină va discuta atât cu şeful statului ucrainean, Petro Poroşenko, cât şi cu omologul său, Arseni Iaţeniuk.

La discuţii va fi prezent şi premierul moldovean, Iurie Leancă.

De altfel, premierul s-a pronunţat recent de la tribuna Adunării Generale a Naţiunilor Unite pentru o Ucraină puternică unită, suverană, angajată pe drumul său european şi pe cel al reformelor în plan economic şi politic.

În opinia premierului, acţiunile agresive trebuie condamnate şi nu trebuie pierdută încrederea în diplomaţie şi cooperare regională.


Etichete Victor PontavizităpremierRomâniaKievUcrainaIurie LeancăPetro poroșenkoChișinăuArseni Iațeniuk

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live