Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: AGENDA GLOBALĂ (R) Marţi, 04 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

28 Aprilie 2015
Vizualizari: 1000
Comentează add

Premierul Victor Ponta face astăzi o vizită la Strasbourg, unde se va întâlni cu preşedinţii Parlamentului European şi Comisiei Europene, Martin Schulz şi Jean-Claude Juncker.

Premierul Victor Ponta merge astăzi la Strasbourg

radiojurnal

Victor Ponta. Foto: Arhivă.

Prim-ministrul Victor Ponta face astăzi o vizită de lucru la Strasbourg, pentru o serie de întrevederi cu înalţi oficiali europeni.

El se va întâlni cu preşedinţii Parlamentului European şi Comisiei Europene, Martin Schulz şi Jean-Claude Juncker, dar şi cu comisarul european pentru justiţie, protecţia consumatorilor şi egalitate de gen, precum şi cu comisarul pentru concurenţă - se arată într-un comunicat de presă.

Şeful Executivului român va prezenta evoluţiile în plan economic şi măsurile recente adoptate de Guvernul României în domeniul economic şi social.

Premierul va avea totodată un schimb de vederi pe teme de actualitate de pe agenda europeană, cu accent pe Planul de Investiţii Juncker, Uniunea Economică şi Monetară, Uniunea Energetică, precum şi situaţia din vecinătatea estică, în perspectiva Summit-ului de la Riga din mai 2015.

O altă temă de discuţie va viza prezentarea progreselor României în cadrul Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

Totodată, vor fi abordate şi aspecte privind ajutorul de stat în cadrul programului de asistenţă al Comisiei Europene pentru România. 


Etichete Strasbourgvizită oficială a lui Victor Pontapreşedintele Parlamentului European Martin Schulzpreşedintele Comisiei Europene Jean-Claude JunckerMCVinvestiţii

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live