Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: M3 - MUZICA DE LA 3 Luni, 10 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Iunie 2019
Vizualizari: 580
Comentează add

Viorica Dăncilă a explicat şi de ce nu a demisionat în momentul stabilirii bugetului de stat pentru acest an, deşi susţine că nu a fost lăsată să se implice în elaborarea bugetului

Premierul susţine că nu a fost lăsată să se implice în stabilirea bugetului

radiojurnal

  Viorica Dăncilă              Foto: europarl.europa.eu/meps/ro/95281/Viorica_DĂNCILĂ.

Social-democraţii au decis să convoace joi, 13 iunie, Comitetul Executiv Naţional pentru stabilirea criteriilor pe care trebuie să le întrunească cei care candidează la funcţiile de preşedinte, preşedinte executiv şi secretar general al partidului.
 
După întrunirea de la sediul PSD, premierul Viorica Dăncilă a explicat şi de ce nu a demisionat în momentul stabilirii bugetului de stat pentru acest an, deşi susţine că nu a fost lăsată să se implice în elaborarea documentului.
 
"Sunt un om responsabil. Pentru mine înseamnă foarte mult votul cetățenilor din România. A fost un vot masiv pentru PSD în 2016, iar eu ca prim-ministru nu am voie să îmi dezamăgesc nici colegii de partid și nu am voie să dezamăgesc nici cetățenii care au crezut în noi, pentru că am încredere că putem mișca lucrurile și pentru că eu cred în Partidul Social Democrat și nu vreau să repet ceea ce au făcut alții, să lase partidul într-o situație neplăcută prin demisia premierului", a declarat premierul Viorica Dăncilă.
 
Explicaţiile premierului vin după ce primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a declarat că instituţia pe care o conduce se află într-o situaţie financiară dificilă, întrucât sumele prevăzute în legea bugetului de stat nu au fost virate în contul Primăriei Generale.
 

Etichete Viorica DăncilăbugetguvernRomânia

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live