Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ Duminică, 07 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

14 Iunie 2017
Vizualizari: 655
Comentează add

Premierul şi-a anulat participarea la reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de România a preşedinţiei Consiliului UE.

Premierul Sorin Grindeanu şi-a anulat programul oficial de miercuri

petruta-obrejan

Zi importantă pentru guvernul Grindeanu.

Premierul şi-a anulat participarea la reuniunea Consiliului naţional pentru pregătirea preluării de România a preşedinţiei Consiliului UE.

Reporterul RRA Petruţa Obrejan mai transmite că este pentru a doua oară în ultimele două zile când Sorin Grindeanu îşi anulează  participarea la anumite evenimente din programul oficial.

După-amiază, Comitetul Executiv al PSD urmează să decidă paşii de urmat după ce va analiza evaluarea făcută asupra modului în care miniştrii au pus în practică programul de guvernare.

Liderul social-democrat, Liviu Dragnea, a susţinut că sunt probleme la mai multe ministere şi că nu este importantă componenţa executivului, ci punerea în practică a programului.

Şedinţa conduceri PSD este prevăzută pentru ora 16:00. Şi partenerii de coaliţie de la ALDE se reunesc de la aceeaşi oră.


Etichete premierul sorin grindeanuconsiliul nationalromaniapresedintie consiliul uecomitetul executiv al psdliviu dragneaalde

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live