Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal (Continuare) Miercuri, 13 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Mario Balint

17 Martie 2017
Vizualizari: 1675
Comentează add

Premierul Sorin Grindeanu se află astăzi, într-o scurtă vizită în judeţul Caraş-Severin, judeţul natal al primului ministru.

Premierul Sorin Grindeanu la Reşiţa: PNDR este un succes!

mario-balint

Premierul Sorin Grindeanu si ministrul dezvoltarii Sevil Sheiddeh, in vizită la Reşiţa, martie 2017. Foto: Mario Balint.

Premierul Sorin Grindeanu se află astăzi, într-o scurtă vizită în judeţul Caraş-Severin, judeţul natal al primului ministru.

Domnia Sa este însoţit de vicepremierul Sevil Sheiddeh, ministru al dezvoltării. Grindeanu s-a întîlnit, la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, cu oficialităţile administrative ale judeţului, cu primarii şi şefii instituţiilor descentralizate.

Primul ministru a vizitat Universitatea Eftimie Murgu şi a purtat discuţii cu cadrele didactice universitare, iar la această oră, Domnia sa are o întîlnire cu conducerea Uzinei Constructoare de Maşini din Reşiţa, singurul producător naţional de echipamente hidro-energetice, întreprindere aflată în insolvenţă.

Primul Ministru Sorin Grindeanu a fost întîmpinat, între alte oficialităţi locale, de preşedintele CJ CS, Silviu Hurduzeu, fost coleg de bancă al premierului şi de tatăl acestuia, consilerul judeţean Nicoae Grindeanu, profesor de fizică şi fost inspector general şcolar, o personalitate a judeţului.

Preşedintele Silviu Hurduzeu a cerut sprijinul Guvernului pentru repararea celor 864 de km de drum judeţean, precum şi alte elemente de infrastructură ale judeţului aflate într-o stare deplorabilă. Premierul Sorin Grindeanu a spus că are mare încredere că Programul Naţional de Dezvoltare Rurală va rezolva o parte din aceste probleme, PNDR fiind un succes la nivel naţional. Deşi a existat o estimare de 5000 de noi proiecte, pînă în această dimineaţă, la Ministerul Dezvoltării au fost depuse peste 8000 de proiecte noi. "Şi ziua nu s-a încheiat!", a spus Premierul, amintind că este ultima zi de depunere a proiectelor pentru Programul Naţional de Dezvoltare Rurală.

Primul ministru a solicitat celor prezenţi în sala Conisiliului Judeţean să lase deoparte politica şi să se ocupe de administraţie, într-un judeţ în care 20 de ani nu s-a făcut aproape nimic, afirmaţie făcută în calitate de locuitor al Caraş-Severinului.


Etichete resitasorin grindeanu

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live