Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ROMÂNII DE PRETUTINDENI Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Cristina Dumitrescu

7 Martie 2017
Vizualizari: 579
Comentează add

Premierul Grindeanu nu crede că discuţiile care vor avea loc în forul comunitar în luna martie pe marginea Cartei Albe a UE după Brexit vor fi decisive, ci doar importante.

Premierul Sorin Grindeanu despre ideea unei Europe cu mai multe viteze Premierul Sorin Grindeanu despre ideea unei Europe cu mai multe viteze - Conține video

cristina-dumitrescu

Premierul Sorin Grindeanu. Foto. Alexandru Dolea.

Guvernul României nu este de acord cu ideea unei Europe cu mai multe viteze, a declarat astăzi la Radio România Actualităţi premierul Sorin Grindeanu, alăturându-se astfel preşedintelui Klaus Iohannis, care s-a exprimat în acelaşi sens.

Însă şeful Executivului nu crede că discuţiile care vor avea loc în forul comunitar în luna martie pe marginea Cartei Albe a Uniunii Europene după Brexit vor fi decisive, ci doar importante.

Premierul Grindeanu se va afla mâine şi poimâine la Bruxelles, unde va avea o serie de întâlniri cu înalţi demnitari europeni, înaintea reuniunii Consiliului European.

Potrivit unui comunicat de presă al Guvernului, Sorin Grindeanu va participa la reuniunea Partidului Socialistilor Europeni, organizata pentru pregatirea Summitului Uniunii Europene.

Şeful Executivului Român va transmite că ţara noastră  este interesată sa participe activ la sustinerea unei Uniuni consolidate, bazata pe coeziune, solidaritate si in spiritul valorilor fundamentale".

Premierul Sorin Grindeanu a acordat azi un interviu în exclusivitate postului nostru de radio.

Citiţi aici transcrierea integrală a interviului acordat de premierul Grindeanu la RRA.

VIDEO: Premierul Sorin Grindeanu, la Radio România Actualități.


Etichete premierul sorin grindeanurraguverneuropa cu mai multe vitezebruxelles

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live