Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: Matinal Luni, 01 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Ianuarie 2021
Vizualizari: 92
Comentează add

Premierul și ministrul dezvoltării au discutat cu reprezentanții UNCJ

radiojurnal

    Foto: gov.ro.

Premierul Florin Cîţu şi ministrul dezvoltării, Attila Cseke, au discutat, la Palatul Victoria, cu reprezentanţii Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene despre proiecţia bugetului pentru acest an, cu accent pe responsabilităţile ce revin administraţiilor locale şi mai ales despre finanţarea acestora.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Adrian Veştea, a declarat după întrevedere că edilii speră ca situaţiile din anii trecuţi, când administraţiile locale trebuiau să acopere o serie de sarcini şi nu există finanţarea necesară, să nu se mai repete.

În ceea ce priveşte centrele de vaccinare, Adrian Veştea crede că soluţia alocării fondurilor necesare prin Ministerul Sănătăţii este binevenită.

Adrian Veştea: Fiecare dintre unităţile administrativ-teritoriale unde s-au creat astfel de centre de vaccinare au avut obligaţia de a găsi sursele de finanţare şi în acelaşi timp spaţiul şi de a putea să creeze condiţiile pentru desfăşurarea acestor activităţi. Consider că este o soluţie binevenită. Important este ca acei bani să ajungă la autorităţile locale, fiindcă este o presiune bugetară suplimentară. Nu am discutat despre această problemă. Am discutat strict despre problemele de alcătuire a bugetului. Cu siguranţă că în momentul în care se va aproba bugetul vor exista şi astfel de alocări bugetare şi sper ca aceste alocări să ajungă cât mai repede la autorităţile locale.

(PH)

 


Etichete Uniunea Naţională a Consiliilor Judeţenepremierministrul dezvoltarii(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live