Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Vineri, 19 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

George-Cristian Matei, Piteşti

21 Octombrie 2020
Vizualizari: 599
Comentează add

Premierul Orban, vizită la Uzinele Dacia Mioveni

george-cristian-matei-pitesti

FOTO: George Cristian Matei.

Uzinele Dacia din Mioveni i-au prezentat azi noile modele recent lansate premierului Ludovic Orban, care a vizitat unitatea de producţie şi s-a arătat impresionat de măsurile de siguranţă sanitară în care se desfăşoară activitatea pe platforma industrială şi de modul în care compania s-a adaptat la noile condiţii impuse de pandemie:


Ludovic Orban: Proiectarea acestor noi modele s-a făcut în cea mai mare parte prin telemuncă, ceea ce este o noutate absolută. Aceste noi modele arată cât de mult contează cercetarea, proiectarea, arată dinamismul Dacia Renault, capacitatea de a genera noi modele și de a le lansa foarte repede pe piață.


Realizator: Corespondentul RRA, Cristian Matei, transmite că Uzinele Dacia de la Mioveni au înregistrat luna trecută o creştere semnificativă a producţiei, mai mare cu 23 la sută faţă de septembrie 2019, datorită faptului că se lucrează la capacitate maximă.

Pe poarta fabricii ies zilnic în jur de 1.350 de vehicule, dintre care peste 1.100 de automobile sunt modelul Duster, extrem de căutat şi de bine vândut atât în ţară, cât şi în lume.

(PH)


Etichete ludovic orbandacia mioveni(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live