Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Luni, 06 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

15 Iulie 2019
Vizualizari: 503
Comentează add

Premierul Theresa May a declarat că limbajul utilizat de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, referitor la 4 femei membre ale Congresului este "complet inacceptabil".

Premierul Marii Britanii critică limbajul utilizat pe Twitter de D. Trump

sergiu-stet

 Theresa May.        Foto: Agerpres/ AP

Republicanii din Congresul Statelor Unite au rămas tăcuţi după mesajele rasiste postate de preşedintele american, Donald Trump, pe Twitter.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a declarat pentru CNN că limbajul utilizat de preşedintele Statelor Unite, Donald Trump, referitor la patru femei membre ale Congresului SUA este "complet inacceptabil".

Anterior, preşedintele Trump a făcut unele comentarii pe Twitter despre cele patru femei, fără să le dea numele, după ce acestea au vorbit despre condiţiile îngrozitoare din centrele pentru copii imigranţi.

"Este interesant să vedem cum aceste femei democrate 'progresiste' din Congres, care provin din ţări ale căror guverne sunt o catastrofă totală, spun cu duritate poporului american, cea mai măreaţă şi puternică naţiune de pe glob, cum ar trebui condus guvernul nostru. De ce nu se duc ele înapoi de unde au venit şi nu repară sistemul total defectuos şi infestat de infracţiuni din locurile alea?", a declarat Donald Trump pe Twitter, subliniind clar că politicienele nu sunt de origine americană.


Etichete Donald TrumpTwitterTheresa MaySUAcongrestwitter

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live