Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: „Alegeri prezidenţiale 2019. Dezbateri electorale” Joi, 21 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Sergiu Şteţ

26 Februarie 2019
Vizualizari: 407
Comentează add

Theresa May ar putea propune o amânare a Brexitului în cayul în care Parlamentul va respinge propunerea de acord între UE şi Barea Britanie.

Premierul Marii Britanii a subliniat o schimbare în abordarea Brexitului

sergiu-stet

  Podul şi palatul Westminster din Londra.        Foto: Graeme Maclean, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=7042940.

Premierul Marii Britanii, Theresa May, a subliniat o schimbare în abordarea Brexitului, în cazul în care Parlamentul va respinge o versiune amendată a actualului acord de retragere a Marii Britanii din Uniunea Europeană.

"Dacă Camera Comunelor a respins acordul de retragere negociat cu UE, respinge apoi retragerea pe 29 martie fără un acord şi cadru viitor, guvernul va propune pe 14 martie o moţiune privind dorinţa Parlamentului de a avea o scurtă şi limitată amânare a Articolului 50 şi, dacă Camera va vota această prelungire, care apoi va fi prezentată şi UE, va trebui să prezinte şi legislaţia privind modificarea datei de retragere din UE corespunzătoare cu acea prelungire", a declarat Theresa May.


Etichete Theresa MayBREXITMarea Britanieacord

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live