Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ŞTIRI * Meteo * Sport Joi, 28 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 August 2020
Vizualizari: 201
Comentează add

Premierul Ludovic Orban va prezenta un raport privind gestionarea epidemiei

radiojurnal

 Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban merge astăzi în Parlament de la ora 13:00 pentru a prezenta un raport privind gestionarea epidemiei provocate de coronavirus, dar și măsurile pe care Guvernul le-a pregătit pentru deschiderea noului an școlar și organizarea alegerilor locale.

Senatorii și deputații vor discuta și un raport al Curții de Conturi referitor la achizițiile publice făcute de guvern în această perioadă. Are detalii Alina Bordeiașu.

Reporter: Președintele interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, spunea că cetățenii trebuie să afle răspunsuri la mai multe întrebări, dacă guvernul a luat măsurile de care era nevoie sau nu, de ce a întârziat în luarea anumitor măsuri, de ce au avut loc în continuare achiziții netransparente și de ce nu au ajuns încă măștile la populație.
 
Premierul Ludovic Orban a spus că este disponibil să se prezinte cu toate datele în fața legislativului. Ludovic Orban a mai dat explicații în Parlament la începutul lunii iulie, când a fost prezent la o dezbatere pe tema achizițiilor de măști de protecție făcute de Unifarm în timpul stării de urgență.
 
(PH)

Etichete Ludovic OrbanraportepidemieParlament(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live