Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 16 Ianuarie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

18 Mai 2020
Vizualizari: 262
Comentează add

Premierul Ludovic Orban, în plenul Camerei Deputaților Premierul Ludovic Orban, în plenul Camerei Deputaților - Conține video

radiojurnal

Premierul Ludovic Orban.          Foto Agerpres.

Premierul Ludovic Orban urmează să dea explicații în scurt timp în plenul Camerei Deputaților despre modul în care executivul a gestionat măsurile și restricțiile impuse în perioada Stării de Urgență, cauzate de pandemia de COVID-19. Suntem acum în legătură directă cu Amalia Bojescu. Ea urmărește "Ora Guvernului". Bună ziua.

Reporter: Bună ziua. Şedința nu a început încă, premierul Ludovic Orban urmează să prezinte în fața deputaților modul în care executivul a gestionat această criză.

Grupul Pro Europa a solicitat discuția. Deputatul Victor Ponta a criticat constant guvernul Orban pe care îl acuză de lipsă de viziune și că nu a propus măsuri concrete pentru evitarea unei crize economice.

Mai spune Victor Ponta că executivul a preferat să țină oamenii în casă, fără a prezenta soluții cu privire la repornirea economiei. De cealaltă parte, dezbaterea de la Camera Deputaților reprezintă, în opinia liberalilor, o oportunitate de a prezenta opoziției măsurile luate în această perioadă.

Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că prezența premierului este cităm "un lucru bun", iar executivul la șase luni de guvernare are ocazia să depună la Parlament și setul de măsuri adoptate din momentul declanșării crizei.

VIDEO: 

(RS)


Etichete premierludovic orbancamera deputatilor(SR)ora guvernului

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live