Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: REPORTERII ACTUALITATII (CONTINUARE) Vineri, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radio România Actualităţi

6 August 2020
Vizualizari: 241
Comentează add

Premierul Ludovic Orban despre posibila redeschidere a restaurantelor

radio-romania-actualitati

Terasă în București. Foto: Agerpres/ EPA/ ROBERT GHEMENT

Restaurantele ar putea fi redeschise în două etape, începând cu cele din cadrul hotelurilor, dar numai într-un context epidemiologic favorabil, a declarat joi la Petroșani premierul Ludovic Orban.

El a precizat că măsurile de relaxare în acest domeniu ar trebui să beneficieze și de cooperarea totală a patronilor de restaurante, care să garanteze respectarea măsurilor de protecție sanitară.

Ludovic Orban: "Ne-am dori să putem redeschide restaurantele, dar în discuţiile pe care le-am avut cu reprezentanţii mediului de afaceri le-am spus că trebuie să avem un context epidemiologic măcar sensibil  îmbunătățit și garanția unei cooperări din partea tuturor patronilor în respectarea regulilor de protecție sanitară.

Pentru că, hai să fim cinstiţi, este adevărat, 80-85% dintre ei respectă regulile, dar avem încă un procent de oameni care nu respectă regulile și chiar este posibil să spunem în două etape: întâi deschidem restaurantele aferente hotelurilor și ulterior celelalte restaurante. "

 După cum ne-a transmis corespondentul Ilie Pintea, premierul Ludovic Orban a mai declarat că în maximum 10 zile vor fi finalizate procedurile legate de organizarea începerii noului an școlar.


Etichete terasăterase(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live