Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE Duminică, 29 Martie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Florin Lepădatu

17 Ianuarie 2018
Vizualizari: 297
Comentează add

Premierul interimar, Mihai Fifor, a anunţat că va analiza miercuri situaţia conducerii Poliţiei Române, pe care o consideră "delicată".

Premierul interimar, Mihai Fifor, analizează situaţia din poliţie

florin-lepadatu

Premierul interimar, Mihai Fifor, a anunţat că va analiza miercuri situaţia conducerii Poliţiei Române, pe care o consideră "delicată" şi urmează să anunţe deciziile pe care le va lua în contextul scandalului izbucnit după arestarea poliţistului acuzat de mai multe abuzuri sexuale, caz care a dus la crearea tensiunilor dintre ministrul internelor şi fostul premier, Mihai Tudose.

Mihai Fifor va conduce miercuri şedinţa de guvern - între timp şi-a preluat deja atribuţiile, aseară a verificat împreună cu şefa internelor pregătirile pentru actualul episod de vreme rea.

Mihai Fifor: "Am analizat foarte atent şi situaţia pentru perioada următoare.

Cum ştiţi, este un cod galben în vigoare şi am dorit să mă asigur că există toate mijloacele necesare pentru intervenţie în cazul în care este nevoie de lucrul acesta şi am discutat cu doamna ministru şi despre probleme care ţin de organizarea ministerului."

Vă reamintesc, este cod galben de precipitaţii şi vânt până în această seară, la ora 20:00, valabil pentru 23 de judeţe, în principal din jumătatea de vest a României.

Mirela Polifronie, meteorolog: "Precipitaţiile se vor extinde în cea mai mare parte a ţării.

Vor fi predominant sub formă de ninsoare, apoi se vor transforma treptat în lapoviţă şi ploaie, favorizând depunerile de polei în Oltenia, cea mai mare parte a Transilvaniei, local în Banat, dar şi pe arii restrânse, în special în Muntenia şi Moldova.

Cantităţile de apă vor fi mai însemnate, se vor depăşi 10 - 15 litri/metru pătrat şi izolat 20 - 25 litri/metru pătrat.

Vântul va prezenta intensificări în special în partea de vest a ţării, dar şi în zona de munte.

Avem în primul rând un cod galben pentru zona de munte, care vizează ninsori ce vor fi însemnate cantitativ; pe de altă parte, tot cod galben pentru sudul Banatului, cea mai mare parte a Transilvaniei şi Oltenia, acolo unde vor fi depuneri de polei pe arii relativ rextinse."


Etichete PoliţieMihai Fifor

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live