Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CA PE ROATE (CONTINUARE) Marţi, 30 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

9 Octombrie 2021
Vizualizari: 294
Comentează add

Premierul interimar Florin Cîțu a făcut un apel către tot personalul medical să înțeleagă importanța detașărilor în alte zone unde este nevoie de îngrijire a bolnavilor cu COVID-19

Premierul interimar, Florin Cîțu: Apel către personalul medical

radiojurnal

  Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Premierul interimar Florin Cîțu a făcut astăzi un apel către tot personalul medical să înțeleagă importanța detașărilor în alte zone unde este nevoie de îngrijire a bolnavilor cu COVID-19, subliniind că în această perioadă dificilă toţi trebuie să facem un sacrificiu.
 
În videoconferința cu autoritățile sanitare și prefecții, el a cerut ca ținta privind ajungerea la 2.000 de paturi ATI pentru pacienții infectați cu SARS-CoV-2 să fie atinsă cât mai repede.
 
Florin Cîţu: Încă am o problemă sau sunt dezamăgit de faptul că în rândul medicilor există un procent atât de mare de persoane nevaccinate. E foarte important, pentru că de aici puterea exemplului, în această perioadă, este foarte importantă. Asta era o parte. Ştiu că reprezintă un disconfort şi este o problemă să fiţi detaşaţi în această perioadă, să lucraţi în alte zone, înţeleg că este un sacrificiu, dar nu o faceţi nici pentru mine, nici pentru ministrul Cseke, nici pentru domnul Arafat. Asta este situaţia în acest moment şi avem nevoie de toată lumea să se mobilizeze şi toţi trebuie să facem un sacrificiu, dar vă înţeleg şi apreciem toate eforturile pe care le faceţi în această perioadă.
 

Etichete Florin Cîțupersonal medicalapel(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live