Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DESCHIS IN WEEK-END - continuare Sâmbătă, 24 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

10 Ianuarie 2019
Vizualizari: 230
Comentează add

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis preşedintelui Iohannis că reiterează solicitarea de emitere a decretelor de numire pentru Lia Olguţa Vasilescu şi Mircea Drăghici.

Premierul i-a transmis preşedintelui că reiterează numirile la ministere

radiojurnal

Premierul Viorica Dăncilă i-a transmis astăzi preşedintelui Klaus Iohannis că reiterează solicitarea de emitere a decretelor de numire a Liei Olguţa Vasilescu în funcţia de viceprim-ministru, ministru al dezvoltării regionale şi administraţiei publice şi a lui Mircea Drăghici în funcţia de ministru al transporturilor.

Premierul precizează că cele două propuneri îndeplinesc toate condiţiile cerute de lege, iar persoanele respective nu se află în nicio situaţie de incompatibilitate.

Amintim că preşedintele Klaus Iohannis i-a trimis premierului Viorica Dăncilă două scrisori în care susţine că a respins propunerea Liei Olguţa Vasilescu la conducerea Ministerul Transporturilor şi a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării, precum şi următoarele două nominalizări - Lia Olguţa Vasilescu la Ministerul Dezvoltării şi Mircea Drăghici la Transporturi, întrucât nu au fost îndeplinite condiţiile legale.


Etichete PremierulpreşedinteleIohannisnumirile la ministere

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live