Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIO NOCTURNA (continuare) Duminică, 25 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

22 Mai 2021
Vizualizari: 681
Comentează add

Premierul a spus că trebuie accelerată campania de vaccinare, în așa fel încât măsurile de relaxare gândite pentru perioada următoare să poată fi aplicate cât mai rapid.

Premierul Florin Cîțu: Precizări privind măsurile de relaxare de la 1 iunie

radiojurnal

  Florin Cîțu. Foto: Arhiva/ gov.ro.

Guvernul nu intenționează să reducă măsurile de relaxare gândite pentru 1 iunie dacă nu va fi atinsă ținta de 5 milioane de persoane vaccinate, însă ar putea suplimenta aceste măsuri dacă rezultatele vaccinării sunt peste așteptări, a declarat astăzi premierul Florin Cîțu, prezent la centrul de vaccinare organizat la Circul Metropolitan din București:
 
Florin Cîţu: Săptămâna viitoare vom prezenta măsurile care vor intra de la 1 iunie, dar deja hotărârea CNSU aprobată săptămâna trecută arată clar direcția în care mergem. Dacă avem elemente care să ne permită să venim şi cu alte relaxări, le vom face. Campania de vaccinare are un scop clar: să scăpăm de pandemie. Avem aceste ținte tocmai pentru a da predictibilitate campaniei de vaccinare. Am luat deja câteva măsuri înainte să ajungem la 1 iunie tocmai pentru că această campanie de vaccinare a mers mai bine decât ne așteptam. Împreună cu echipa CNCAV şi ceilalţi, şi Ministerul Sănătății, ne gândim la măsuri pe care să le luăm în perioada urmăţoare pentru a impulsiona campania de vaccinare, una dintre ele este astăzi în care toți membrii au ieșit în stradă pentru a susține campania de vaccinare. Vom avea şi săptămâna viitoare altele.
 
Premierul a mai adăugat că trebuie accelerată campania de vaccinare, în așa fel încât măsurile de relaxare gândite pentru perioada următoare să poată fi aplicate cât mai rapid, ne-a transmis reporterul RRA Iulian Olescu.
 
(PH)
 

Etichete Florin Citumasuri de relaxare1 iunievaccinare(PH)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live