Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTRE SACRU SI PROFAN (R) Joi, 26 Noiembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Petruţa Obrejan

22 Mai 2016
Vizualizari: 653
Comentează add

De la securitate comună la prosperitate comună - aceasta este sintagma în jurul căreia este gândit conceptul vizitei pe care astăzi, premierul Dacian Cioloş o începe în SUA.

Premierul Dacian Cioloş începe o vizită în Statele Unite

petruta-obrejan

Premierul Dacian Cioloș. Foto: gov.ro.

Premierul Dacian Cioloş începe astăzi o vizită de lucru în Statele Unite, unde are programate întâlniri cu oficialităţi ale administraţiei americane şi cu reprezentanţi ai mediului de afaceri. 

De la securitate comună la prosperitate comună - aceasta este sintagma în jurul căreia este gândit conceptul vizitei pe care astăzi, premierul Dacian Cioloş o începe în Statele Unite ale Americii.

El spunea recent că pe relaţia solidă dintre Bucureşti şi Washington, pornind de la Parteneriatul Strategic, se intenţionează şi dezvoltarea unei dimensiuni economice mai consistente, lucru posibil şi ca urmare a modului în care evoluează economia românească.

De altfel, pe parcursul vizitei, premierul se va întâlni cu mai mulţi oficiali americani din domeniile energiei, comerţului şi agriculturii pentru a prezenta potenţialul de dezvoltare al României şi pentru a-i încuraja pe investitorii americani să vină în ţara noastră.

Însă, de departe cel mai important moment al vizitei, îl reprezintă întâlnirea cu cel de-al 47- lea vicepreşedinte al Statelor Unite, Joseph Biden.

Un alt moment special din cadrul vizitei îl va constitui şi întâlnirea cu membrii comunităţii româneşti din zona Washington.


Etichete premierul Dacian Cioloş începe o vizită în Statele Unitede la securitate comună la prosperitate comunăParteneriatul Strategicvicepreşedintele Statelor UniteJoseph Biden

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live