Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: RADIOJURNAL Marţi, 09 August

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Stelian Radu-Cacuci, Oradea

20 Aprilie 2022
Vizualizari: 367
Comentează add

“Este importantă dezvoltarea infrastructurii sportive, dar ne orientăm și spre infrastructura școlară, medicală sau de transporturi”, a spus primul-ministru al României.

Premierul Ciucă, la inaugurarea noii săli polivalente din municipiul Oradea Premierul Ciucă, la inaugurarea noii săli polivalente din municipiul Oradea - Conține audio

stelian-radu-cacuci-oradea

Premierul Nicolae Ciucă, la inaugurarea noii săli polivalente din municipiul Oradea. Foto: gov.ro

Premierul Nicolae Ciucă a participat, în cursul dimineții, la inaugurarea noii săli polivalente din municipiul Oradea, după care a fost prezent la festivitățile prilejuite de aniversarea a 103 ani de la eliberarea orașului de către Armata Română condusă de generalul Traian Moșoiu și instaurarea administrației românești în Oradea.

Sala polivalentă din Oradea este o investiție de 25 de milioane de euro, din care 20 de milioane de euro au fost asigurați de Compania Națională de Investiții, iar restul de administrația locală, și are o capacitate de 5.300 de locuri, permițând desfășurarea și altor activități non-sportive, precum concerte sau festivaluri.

“Este importantă dezvoltarea infrastructurii sportive, dar ne orientăm și spre infrastructura școlară, medicală sau de transporturi”, a spus primul-ministru al României.

AUDIO: Nicolae Ciucă, cu o declaraţie consemnată de corespondentul nostru Stelian–Radu Cacuci.

La ora 13.00 premierul Nicolae Ciucă va fi prezent pe șantierul viitorului drum de legătură dintre Centura municipiului Oradea și Autostrada A3.
 


Etichete nicolae ciucainauguraresala polivalentaoradeaaniversarearmata romanatraian mosoiuinvestitie

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live