Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ÎNTRE PRIETENI (CONTINUARE) Vineri, 30 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

2 Septembrie 2020
Vizualizari: 256
Comentează add

Ludovic Orban a explicaț că acest document este realizat pe baza analizelor studiilor de impact și resurselor de care dispune executivul.

Premierul cere parlamentarilor să susțină OUG de rectificare a bugetului

radiojurnal

Foto: gov.ro

Premierul Ludovic Orban a solicitat, astăzi, parlamentarilor să susțină Ordonanța de urgență de rectificare a bugetului de stat.

El a explicaț că acest document este realizat pe baza analizelor studiilor de impact și resurselor de care dispune executivul.

În opinia sa, orice cheltuială suplimentară care va fi introdusă în urmă dezbaterilor parlamentare va crea dezechilibre majore și va pune sub semnul întrebării relansarea economică pe termen mediu și lung.


Ludovic Orban: Şi așa am făcut eforturi extrem de mari pentru a găsi resurse să creștem veniturile unor categorii importante, să creștem punctul de pensie, să găsim resurse pentru a susține creșterea alocațiilor pentru copii, am găsit resurse să susținem autoritățile locale în eforturile pe care le fac pentru a putea face față cheltuielilor în timp de pandemie. De asemenea, am alocat spre resurse financiare pentru susținerea angajaților în cadrul măsurilor active, pentru susținerea companiilor.


Realizator: De dimineață, într-o postare pe o rețea de socializare, președintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunțat că va propune acordarea unui bonus salarială pentru profesori și personalul școlar auxiliar, pentru că și aceștia se află în linia întâi odată cu începerea anului de învățământ și cerea respectarea legii în privința creșterii pensiilor.

(RS)


Etichete guvernparlamentpremierrectificare bugetara(RS)ludovic orbanpsd

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live