Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: COLECTIA DE MUZICĂ - SUCCESELE MUZICII ROMÂNEŞTI (R) Luni, 26 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

12 Aprilie 2021
Vizualizari: 325
Comentează add

Prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu, a declarat că nu există o amenințare mai gravă, periculoasă sau presantă decât regimul iranian.

Premierul Benjamin Netanyahu discuţii cu șeful Pentagonului, Lloyd Austin

radiojurnal

Premierul Israelului Benjamin Netanyahu. Foto: facebook.com/Net

RADIO ROMÂNIA ACTUALITĂŢI : La Ierusalim, premierul Benjamin Netanyahu și șeful Pentagonului, Lloyd Austin, au făcut declarații de presă la sfârșitul unei întrevederi care a avut loc după-amiază.

Netanyahu a subliniat că Israelul nu va permite niciodată Iranului să obțină capacitatea nucleară pentru a-și îndeplini obiectivul de ceea ce el numește genocid.


Corespondenţă de la Ierusalim - Reporter: Dragoş Ciocîrlan - Prim-ministrul Benjamin Netanyahu a declarat, după întâlnirea cu secretarul american al apărării, Lloyd Austin, că în Orientul Mijlociu nu există o amenințare mai gravă, periculoasă sau presantă decât regimul fanatic din Iran. Teheranul continuă să sprijine teroriști din întreaga lume și nu a renunțat la producerea armelor nucleare și a rachetelor balistice. În mod scandalos, Iranul vorbește consecvent despre anihilarea Israelului, a spus Netanyahu, referindu-se la Ziua de Comemorare a Victimelor Holocaustului. Citez: "Când spunem că nu se va repeta niciodată, înseamnă că nu vom lăsa să se întâmple niciodată!" Premierul a subliniat că Israelul nu va permite niciodată Iranului să ajungă la capacitatea nucleară care să distrugă Israelul, adăugând că cele două țări aliate sunt de acord că Teheranul nu trebuie să dețină arma atomică. Remarcile secretarului american al apărării, Lloyd Austin, au fost despre relația robustă de apărare și angajamentul Administrației Biden față de securitatea statului Israel.


Etichete netanyahuisrael(RS)

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live