Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: DIMINEŢI ... CU SOARE (Continuare) Sâmbătă, 28 Mai

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Aprilie 2021
Vizualizari: 307
Comentează add

Florin Cîțu spune că din informațiile de până acum ar fi fost un accident la unitatea mobilă de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeș din capitală.

Premierul Cîțu a transmis condoleanțe familiilor celor 3 decedați la Babeș

radiojurnal

   Florin Cîţu. Foto. gov.ro

Premierul Florin Cîțu a transmis condoleanțe familiilor celor 3 persoane decedate la unitatea mobilă de terapie intensivă de la Spitalul Victor Babeș din capitală, unde s-a produs o defecțiune la instalația de oxigen.

Cu puțin timp în urmă, într-o conferință de presă șeful executivului a anunțat că a cerut ministrului afacerilor interne o anchetă rapidă în acest caz, pentru ca cei vinovați să răspundă.

Premierul crede că scăderea presiunii pe spitale, care este foarte mare, nu se poate realiza decât prin vaccinare.

Florin Cîțu: Din ce știm până acum, se pare că este un accident, dar a început și o anchetă. Am vorbit cu munistrul de interne, am cerut ca această anchetă să fie, cât mai rapidă și mai transparentă. Toți vinovații de ce s-a întâmplat în această seară, trebuie să răspundă. Suntem într-o luptă și într-un război cu această pandemie de un an de zile, presiunea pe spitale este foarte mare. Presiunea pe secțiile de terapie intensivă este foarte mare. Trebuie cu toții să ajutăm, și de aceea în ultima perioadă am vorbit de această campanie de vaccinare, este singura soluție. 


Etichete Florin Cîțuunitate mobilăterapie intensivăSpitalul Victor Babeș-Bucureștipandemia covid-19

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live