Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: ARENA NAŢIONALĂ (continuare) Sâmbătă, 01 Octombrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Daniela Vasilescu

23 Iulie 2014
Vizualizari: 1621
Comentează add

Una dintre aceste maşini va pleca în comuna Tuluceşti din Judeţul Galaţi. Cheile maşinii au fost luate de primarul localităţii direct de la premierul Ponta.

Premierul a repartizat 100 de microbuze şcolare

daniela-vasilescu

Foto: facebook.com/VictorPontaOficial

Primele 100 de microbuze şcolare din cele 600 achiziţionate de ministerul dezvoltarii pentru transportul elevilor din mediul rural au fost repartizate miercuri primarilor din localităţile unde vor ajunge maşinile.

Acţiunea a avut loc în Piaţa Victoriei din Capitală în prezenta premierului Victor Ponta care a spus că din octombrie vor fi achiziţionate alte 59 de microbuze pentru transportul elevilor.

Una dintre aceste prime maşini va pleca în comuna Tuluceşti din Judeţul Galaţi, iar primarul Petrică Bratu a venit să o ia de la Bucureşti.    

"Aveam o nevoie foarte mare, comuna este mare, avem trei sate, în cel mai mic sat, respectiv, Tătarca, s-a desfinţat şcoala şi prin acest mijloc de transport putem asigura transportul copiilor către celalalte două şcoli din comună.

"La nivelul comunei avem 750 de copii preşcolari şi şcolari", a spus Petrică Bratu. 

Microbuzele au o capacitate de 16 plus unu locuri şi au fost achiziţionate din banii obţinuţi din vânzarea certificatelor verzi.


Etichete microbuzșcoalărepartizareGalațiPiața VictorieiVictor Pontarural

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live