Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: INTERNET CAFÉ Sâmbătă, 24 Septembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

5 Septembrie 2015
Vizualizari: 1446
Comentează add

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit vineri, la Belgrad, cu omologul său sârb Aleksandar Vučić cu prilejul unei vizite informale de lucru.

Premierii României şi Serbiei au discutat despre valul de refugiaţi

radiojurnal

Victor Ponta (stânga) şi Aleksandar Vučić. Foto: gov.ro.

Premierul Victor Ponta s-a întâlnit vineri, la Belgrad, cu omologul său sârb Aleksandar Vučić cu prilejul unei vizite informale de lucru.

Un subiect regional de actualitate discutat de cei doi oficiali a fost afluxul de refugiaţi în Europa şi modul în care Uniunea Europeană, precum şi alte state europene pot face faţă acestei situaţii.

Potrivit unui comunicat de presă al Executivului, cele două guverne se vor informa reciproc pe această temă în perioada următoare, vor continua eforturile comune pentru a preveni şi combate traficul de persoane la nivel regional şi vor avea în atenţie iniţiativele la nivel european pentru o gestionare eficientă a acestei crize.

De asemenea, cei doi oficiali au discutat şi despre evoluţia proiectelor de cooperare stabilite cu prilejul trilateralei de la Craiova, din prima parte a acestui an, o atenţie specială fiind acordată proiectelor din domeniul energetic, transporturilor şi dezvoltării regionale. 


Etichete SerbiaBelgradVictor PontaAleksandar VučićrefugiaţiimigraţieUEtrafic de persoane

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live