Pe scurt:
Ascultă Radio Romania ActualităţiAscultă Live Acum: CONTRACRONOMETRU Joi, 12 Decembrie

Cele mai citite

Articole recente

Ştiri

Autor

Radiojurnal

13 Octombrie 2015
Vizualizari: 503
Comentează add

Prim-ministrul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, a fost primit de omologul său român Victor Ponta cu ocazia ratificării acordului de împrumut rambursabil acordat ţării vecine.

Premierii României şi Republicii Moldova s-au întâlnit la Bucureşti

radiojurnal

Prim-ministrul Republicii Moldova, Valeriu Streleț (stânga) şi premierul român Victor Ponta, la Palatul Victoria. Foto: gov.ro.

Prim-ministrul Republicii Moldova, Valeriu Streleţ, a fost primit de omologul său român Victor Ponta.

Premierul Moldovei se află la Bucureşti cu ocazia ratificării de către Camera Deputaţilor a unui acord de împrumut rambursabil în valoare de 150 de milioane de euro.

Victor Ponta a subliniat în declaraţia sa că ajutoarele pe care România le acordă Republicii Moldova reprezintă un sprijin în parcursul european al statului vecin.

"Repbulica Moldova are azi, acum, nevoie de un sprijin financiar pe care nu îl poate primi din altă parte decât din partea noastră pentru a trece peste o perioadă dificilă, pe care, eu v-o spun, o au în special din cauza sancţiunilor economice pe care Federaţia Rusă le-a impus Republicii Moldova pentru un singur gest, dar un gest fundamental: anul trecut Republica Moldova, în persoana premierului Leancă, a semnat acordul de asociere la UE", a declarat Victor Ponta.

Declaraţia premierului Victor Ponta a fost cu ocazia ratificării de către Camera Deputaţilor a unui acord de împrumut rambursabil în valoare de 150 de milioane de euro. 


Etichete Victor PontaValeriu StreleţRepublica Moldovaratificarea acordului de împrumut rambursabilPalatul Victoria

Articole cu teme similare:

Recomandarile editorului:

X

Candidaţii la preşedinţia Comisiei Europene participã la o dezbatere Eurovision, la Parlamentul European - Video Live